Verslag over het bezoek aan het curriculum

gemaakt door Wout, Job, Romy en Pieter

De voorbereiding

Eerst hoorden we van onze vaders en moeders dat we naar Den Haag mochten. We wisten niet goed wat we gingen doen. Dus gingen we een paar dagen later in gesprek met juf Marjo en de rest. Ze ging ons uitleggen wat we gingen doen. En dus wisten we wat we ongeveer wat we gingen doen. We vonden het een leuk idee. Toen gingen we voorbereiden we maakten een to do, mee bezig en klaar lijst. Dus gingen we met z’n allen aan de slag. Toen we na een paar dagen klaar waren gingen we naar Den Haag.

In de auto

Eerst werden we opgehaald door de moeder van Pieter. Toen gingen we wat lekkers halen bij de Spar. Wout en Romy hadden allebei een AAtje en Job had die met citroensmaak en Pieter Aquarius. De reis duurde best wel lang, want we moesten naar Den Haag. Het duurde even maar het Montaigne Lyceum (de school waar het plaatsvond) hadden we ,gevonden. Toen we er waren, gingen we het kraampje opzetten. We waren in een kwartiertje ongeveer wel klaar, en de rest van de tijd dat we moesten wachten gingen we bij anderen kijken.

 

In Den Haag

Toen we in Den Haag waren moesten we als eerst het goede gebouw vinden. Dat was snel gelukt. Eenmaal in het gebouw aangekomen, was de eerste stap het kraampje inrichten. En dat was makkelijker gezegd dan gedaan, want het was best moeilijk, maar het is gelukt. We gingen bij de anderen kijken, want we waren als eerste klaar. 


 

Eenmaal begonnen 

Toen het was begonnen, was het best nog wel druk bij ons kraampje. Dus we waren slim bezig. 2 Waren er voor aan het uitleggen en 2 waren achter wachten tot er weer nieuwe mensen kwamen. En toen de minister van onderwijs (Minister Slob) kwam gingen we allemaal  uitleggen aan de minister. 

Aan het einde 

Aan het einde waren er allemaal hapjes om te eten (Dat was heerlijk). Er waren kaasstengels en gevulde eitjes, gevuld spek en groente met dipsaus en soepstengels met dipsaus. Het afbreken ging supersnel, we waren binnen 5 minuten ongeveer klaar. En wat we voor avond aten was de MC. Wout had kipnuggets, Pieter at een McKroket en Job en Romy hadden een cheese burger.

Einde

DSC00058 DSC00058
DSC00059 DSC00059