Buitenschoolse opvang

BSO (Buitenschoolse Opvang) De Koet
De Koet biedt opvang aan kinderen van vier tot en met twaalf jaar. De groep is gevestigd naast basisschool De Meerkoet in Dirkshorn.
De Koet is onderdeel van SKRS, wat allerlei mogelijkheden biedt:

De Koet kan op bezoek gaan bij de andere BSO’s van SKRS om te gaan spelen met bijvoorbeeld de waterpomp, te varen in het SKRS-bootje en te spelen met de andere kinderen. Ook kunnen zij bij een bezoek aan Schagen handig gebruikmaken van de andere SKRS-locaties.
De BSO is geopend maandag t/m vrijdag van 14.00 uur tot 18.30 uur.
Per dag worden er maximaal 20 kinderen opgevangen op de BSO. Omdat peuterspeelzaal en BSO gebruik maken van dezelfde ruimte, is er een grote wandkast gemaakt waar de BSO en de peuterspeelzaal hun spullen in op kunnen bergen. Verder is er een aantal afspraken gemaakt over het gebruik van spullen door de kinderen van de BSO de peuterspeelzaal en de basisschool.De BSO maakt o.a. gebruik van het buitenspeelterrein van de school.
Contactadres:
Koetenburgweg 12, Dirkshorn
(bezoekadres, geen postadres)
Blijf op de hoogte van actuele nieuws: www.facebook.com/SKRSkinderopvang
Stichting Kinderopvang Regio Schagen
Lauriestraat 42 |1741 CK Schagen
Tel. 0224-298363 |nanine@skrs.nl |www.skrs.nl
Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdagochtend, vrijdag